Сніг
Вірш про зиму
Чи ти сніг коли-небудь бачив?
Це таке щастя, це така вдача,
Справжній, первинний сніг
Побачити.
Не відчувати рук і ніг,
І серця не відчувати
І день, цілу ніч коло нього
Чувати.
Як народження світу нового!
В вишині із холодних краплин
Сніг народиться: собі і один
Для одного…
Його доля відома. І сумно, і гарно.
Він закінчить свій шлях
У дитячих руках.
Це не марно.