Поетична мозаїка
з рубрики / циклу «Лірика кохання»
І він - галантний кавалер, вона - як панна
"Ти і я"
Я - ніжна скрипка, ти – скрипаль,
з тобою ми - музична пара.
Ти, як вино, а я - кришталь,
Ти - водограй, я - Ніагара…
"Я щаслива"
Твої обійми, наче два крила,
Казкова ніч – це справжнє диво!
Цілуй мої сполохані вуста -
Коли ти поряд, я - щаслива!
"Наш місточок"
Забираю сум твоїх рядочків -
Хай лежить у книжці, як гербарій!
Краще побудуємо місточок,
На веселку схожий, різнобарвний…
"Кохання - це п`янке вино"
Живу так високо, що сонце очі сліпить,
Світанок вихором вривається в вікно,
Коли кохання в серці є, приємні миті
п’янять мене, як біле молоде вино…
м. Київ, 2013р.