Поезія на крилах ночі
з рубрики / циклу «Пейзажна лірика»
На варті сну стоїть магічна ніч,
Небесні зорі мріють уві млі,
І місяць заховався… В чому річ,
що темінь неймовірна на Землі?
Безсонням світиться моє вікно,
Моргають світлом ліхтарі в дворі,
П‘ю тишу, як хмільне, терпке вино,
Легкі думки рояться в голові…
Люблю писати вірші уночі,
А спати, коли сонце за вікном -
Мій кіт дрімає в мене на плечі,
Муркоче й заколисує мій сон…
м. Київ, 2012р.