17.12.2015 01:40
для всіх
204
    
  4 | 4  
 © Ольга Шнуренко

Кохання і розлука

з рубрики / циклу «Лірика кохання»

Щоб з`явилися симпатії до людини, потрібно декілька хвилин...
Щоб відчути до людини почуття любові, потрібно пару годин...
А от щоб її потім забути, деколи потрібне все життя...

Ніч за вікном. Тиша. Хтось ледве чутно наспівує сумні слова. У серці - туга і біль, а в душі – порожнеча, і я мов німа…


Все нібито уві сні, тихо плаче струна – не розумію, де я і звідки все це? Тебе нема…


Минуло все, скінчилася осінь, кружляє сніг, тихо лягає на землю, а потім знову в політ...


Вітер стогне в пітьмі, рве на шматки тіло, а я чекаю на тебе не впевнено і не сміло...


Правда чи ні, але знаю, відкриті двері підкажуть, що трапилось з нами… Розмова була без слів, лиш погляд очей і доторк руками…


Біль розлуки... Я вкотре благаю – прийди! Це не розумно - втікати! Сумно й самотньо в обіймах зими… Боже, як важко чекати!


Грай музикант, не мовчи! Тут, у пустому залі, лиш я і ти - прошу, врятуй мене від самоти!



м.Київ, 17.12.2015

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.12.2015 10:38  Оля Стасюк => © 

Атмосферно)

 17.12.2015 09:42  Тетяна Белімова => © 

Така розпука душі між рядків(((((( Хай швидше минає мінор! 

Весною народиться нова мелодія! Переконана! 

{#}

 17.12.2015 01:53  Панін Олександр Мико... => © 

Гарна мініатюра, треба вичитати. Мінор зашкалює, чи викликає він катарсис?