Поезія
за мотивами
В грамм добыча, в годы труды.
Изводишь единого слова ради
Тысячи тонн словесной руды"
В. Маяковский
Поезія – як радій в рудниках.
Руди на грам, тяжкої праці на роки!
Заради ритму й рими у словах
Потрібно тонни поетичної руди…
Поезія - магічна сила слів,
У протилежність - побутова мова,
Поети – діти Музи і Богів,
Вони приводять в рух серця мільйонів…
м. Київ, 27.02.2016