03.02.2018 05:40
для всіх
96
    
  1 | 1  
 © Іван Петришин

Поет. і, знов- дурний

Іван Петришин

вірші українською мовою

"поет. і, знов- дурний"-

так кинула вона

чи то з презирства, 

а, чи- з ненависті, 

в образу.

ну, віруючу ту, 

я упізнав одразу.

- а, що?! поет- ніхто.

ніхто, ніщо, ніде!

і, вірш його

до мільйона не приведе...

- ну, і навіщо він тим людям?

людям, треба я!

бо, хоч я й брешу, 

правда, все ж, моя!


Іван Петришин


вірші українською мовою



CША, 2.2.2018

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!