26.02.2019 23:19
для всіх
125
    
  4 | 4  
 © Савчук Віталій Володимирович

Весь світ товчеться...

Весь світ товчеться...

з рубрики / циклу «Все і всі»

Весь світ товчеться... 

Хтось за харчі,  

питво і ганчірки трясеться. 

Комусь не спиться бо дорожча "євро",  

а хтось захвОрів, бо вподобав стерво! 

Одні щодня свої пантрують сейфи. 

У інших "горе",- не вдалося селфі! 

Ті чубляться, бо MARUVa нагнали. 

У цих вирують через вибори скандали! 

Мені ж і далі дошкуляє інша новина, - 

на дворі ранок, а за вікнами війна... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 27.02.2019 12:04  Костенюк => © 

Підтримую!

 27.02.2019 10:39  Тетяна Белімова => © 

"Всякому городу нрав і права", - так було і так буде. Під час війни нема людей, які "не визначилися", на жаль. Усі визначилися. Навіть ті, які "голубі міра". Просто хтось заявляє вголос, як Ти, а хтось удає, що "не помічає", насправді ж давно обравши "свій бік протистояння". Напевне, я з тих, хто не вірить у "митців поза політикою", які "не хочуть бути битками", а от "рупором коміка" - будь ласка. Вони вже стали "битками", на жаль, тими, які побивають Україну, знаменом вати, символом колабораціонізму й запроданства, лінією розколу, не новою, утім по-новому окресленою. Усе норм. Живемо далі. 

 27.02.2019 07:30  Каранда Галина => © 

Прямо як у Григорія Савича: "тих непокоїть венерин амур - всякому голову крутить свій дур"...

Але, думаю, війна непокоїть усіх, перечислених Вами. В дитинстві, коли читала про війну, не розуміла, як під час війни можна думати про щось інше, крім неї.  Але життя під час війни не припиняється. І закохуються, і народжують, і хворіють, і вчаться. Однак,скільки б ми не "товклися", а вона в душах і умах гвіздком стирчить у всіх.