Знаєте, зараз така муть на душі, а побачила ваш садок, згадала його, перечитала з коментарями - і так якось потеплішало на душі... спасибі)
11.10.2012 00:31 Марієчка Коваль
не,.. ну навряд я маю право просить .. але, будь ласка, можна ще побільше таких жартів)))) а то всі про осінь, осінь, коляди... а це така тєма... я спать уже не хочу. я в приємному шоці))
Тобто не один бал в рейтингу, а одиничка біля "кнопки +1". Це від соцмережі гугля (щось схоже до контакту та фейсбуку), якийсь користувач відзначив. Доречі, хто не знає, якщо натискати на кнопку "+1", то коли ви зареєстровані в гуглі і маєте друзів у себе в профілі цієї мережі, усі ці друзі будуть при пошуці краще знаходити відмічені вами твори. Але це лиш впливає на коло друзів, для решти пошук не змінюється.
Дякую!!! А це від гугля одиничка???? :)))))) Його зацькували не тут, а після друкуванні в черкаській пресі колись давно! :))
15.02.2012 13:28 Микола Щасливий
Вперше прочитав (висів у браузері відкритий вже два тижні, ніяк не міг зібратися), дуже сподобалось. Даремно його так зацькували, дуже актуальний в теперішньому світі. І лексикон "общаговський" чудово розкритий... ... хтось навіть одиничку "втулив" від гугля, що рідко у нас. ... Кобзар, думаю, зрозумів би і похвалив.
В мене ще дві пародії: Корисні знайомства і Він шукав до неї риму. Якщо можна, то перекиньте й ці, будь-ласка, а то я зайшла, і не маю можливості, виявляється.