29.09.2019 15:22
для всіх
73
    
  7 | 7  
 © Світлана Орловська

Пора поетів

Пора поетів

Горять жоржини кармази́но-цвітом, 

Мов смолоскипи на сухій стерні.

Я вчора знову попрощалась з літом, 

Хоча воно назавжди у мені.


Запахнуть яблука, ціловані вогнями, 

Застелять землю простирадла груш.

Пора поетів диригує снами.

Цієї гри зненацька не поруш.


Птахи летять, слова летять ключами, 

Готує осінь щедрий караван.

Дощі вже грають падеспа́нь над нами, 

Краплинами мережать нотний стан.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.10.2019 21:39  © ... => Тетяна Белімова 

Дякую. Так, восени рими так і пурхають навколо)

 01.10.2019 08:59  Тетяна Белімова => © 

Неймовірно зворушливе прощання з літом. Поети відчувають...