23.10.2019 18:44
для всіх
97
    
  2 | 2  
 © Лілія Ніколаєнко

Сонет XI. Корона сонетів «Вінець для музи»

Магістральний вінок

Сонет XI

У тернові заховані перлини

Збираю музі на бучний вінець.

Мої рядки – уже нудна рутина.

Сонети ці – безсилля, не взірець…

 

Святилище будую на руїнах.

Пихато править Золотий Тілець.

Жадоби розростається пухлина,

Всьому тепер мірило – гаманець.

 

Служу тобі, богине, безкорисно.

У снах небесний океан штормить.

Тлумачу тишу-сповідь падолисту.

 

Потік чорнилом кам’яний нефрит.

Долаю до краси шляхи імлисті!

Одвічністю стає прекрасна мить.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!