24.10.2019 13:55
для всіх
116
    
  2 | 2  
 © Лілія Ніколаєнко

Сонет XII. Корона сонетів «Вінець для музи»

Магістральний вінок

Сонет XII

Одвічністю стає прекрасна мить,

Мені б лише навчитись зупиняти…

Хмільна свобода із рядків гримить.

Я вірую, що прийде в серце свято.

 

Як світла не існує без пітьми,

Добра без кривди не дано пізнати.

Цілунок музи на душі щемить.

Безсмертя – це не радість, а розплата.

 

Моє життя, немов печальний міф.

О музо, закрута твоя вершина!

Здолати люту смерть хотів Сізіф.

 

Повідай, а яка ж моя провина!

Невже таїться гріх у чаші слів,

Коли творіння чисте і глибинне?

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.10.2019 18:37  Каранда Галина => © 

Гарно.