Веди мене,поезіє,в світи
Чому так пре мене,скажи мені?
Так хочеться з тобою жити плідно,
Не хочеться купатись у багні.
Веди мене, поезіє, в світи.
Поезіє моя!Веди мене в світи,
Я так ще хочу в цьому світі жити.
Лети туди, за океан лети,
Так хочеться багато залишити.
Країно, моя музо, земле рідна!
Чому так пре мене, скажи мені?
Так хочеться з тобою жити плідно,
Не хочеться купатись у багні.
Сто перший раз звертаюся, ти чуєш?
На серці в мене туга, щось зтискає.
Мої слова, я думаю,врахуєш,
Чому на чужині вона блукає?
Садок тут свій, тут батьківська хатина,
Хлюпоче Бистриця, тут жито колоситься,
А там вона одна, як сиротина,
Чому, скажи, чому мені не спиться?
13.12.2019.