17.03.2020 21:36
для всіх
89
    
  2 | 2  
 © Вікторія Івченко

"Короно-безумна війна..."

«Короно-безумна війна...»

Короно-безумна війна: 

Вони "обнуляють" ДРАКОНА. 

Уже й почепили корону,  

І знов править бал Сатана. 


І знову - смертельні бої... 

Дебальцево й Франція - 

Поруч?? 

До кого звернутись? ­- 

На поміч! 

Намислили щось г л и т а ї. 


Вони обнуляють ТЕБЕ... 

Мов ляльку, готові списати! 

О вічна дилема - 

ЦЯ ВЛАДА,  

З`їдає одвічно СЕБЕ. 


Колись же розсиплеться в прах 

Увесь "н о в о д є л" 

Гордовитий... 

Ще гратися будуть тут діти - 

Не відають ДІТИ про страх. 


У світі брехні зажились 

П р о с в і т л е н і... Чисті їх душі... 

Закони - для тих, хто ЇМ СЛУЖИТЬ,  

Зіниці - спрямовані в вись! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.03.2020 12:33  © ... 

"Ми повинні бути надзвичайно обережними зі штучним інтелектом. Він потенційно більш небезпечний, ніж ядерне озброєння". Ілон Маск. "Я вважаю, що численні досягнення синтетичної біології у найближчій перспективі здаються доволі невтішними. Ми отримали здатність створювати зразки хвороботворних мікроорганізмів, і ці проекти містяться у відкритому доступі - ви можете легко завантажити з інтернету послідовність генів віспи чи "іспанки" - вірусу убивчого грипу 1918 року". Нік Бостром, шведський філософ. * Ось уривок з книги американського журналіста Марка Гудмена "УСЕ ВЗАЄМОПОВ`ЯЗАНЕ. УСІ ВРАЗЛИВІ. Злочини майбутнього": "Майбутнім біозлочинцям нема чого покладатися на досить відомих або поширених збудників хвороб; використовуючи синтетичну біологію, вони можуть створити ще більш смертоносні віруси, від яких у людства немає жодного захисту. Нещодавно ми отримали досвід того, як це може виглядати: дослідники із Нідерландів та США змінили генетичний код пташиного грипу (H5N1), щоб зробити його більш смертоносним. Хоча пташиний грип і до цього мав 70% рівень смертності, людям важко було ним заразитися. Однак, зробивши лише чотири штучні генетичні мутації, голландсько-американська команда зуміла отримати більш вірулентний штам, здатний довший час перебувати у повітрі і швидко передаватися від людини до людини. Початкова мета цього дослідження була суто науковою: вивчення того, як H5N1 може змінюватися, щоб своєчасно запобігти його поширенню. Але подібні генетично змінені штами, якщо вони вивільняються, можуть призвести до глобальної пандемії".