Вітаю з Днем поезії
з рубрики / циклу «Вірші до Свят»
Сьогодні особливе свято – День поезії,
Дарую всім поетам чарівні фрезії!
Поезія – жива вода, ковток повітря,
Слова у віршах, ніби сонечко привітне!
Це наша мова - світанкова й мелодійна,
Колиска для людини, затишна й надійна.
Поезія - живе мистецтво рукотворне,
Думки у кожного поета неповторні!
Хтось пише про палке кохання і гаряче,
А інші про природу чи вірші дитячі.
Але у кожнім творі любов завжди присутня -
Вона з дитинства неповторна й незабутня!
Ще раз вітаю всіх з весняним святом Слова -
Нехай цвіте розкішно українська мова!
#Ольга_Шнуренко
м. Київ,