11.06.2021 10:21
для всіх
72
    
  1 | 1  
 © Ольга Шнуренко

Поетичні ескізи

з рубрики / циклу «Поетичні акварелі»

***

Місяць-сновида по небу блукає,

Мружить засмучені очі,

Хмари кошлаті притулок шукають,

Мріють зірки-поторочі…


***

У лісі озеро блищить люстерком,

Купають верби гілля у воді,

Вночі тут зорі світять феєрверком,

Сумує місяць в неба висоті…


***

Проміння сонячне купається в калюжах,

цвіте під тином дивовижна, пишна ружа,

черешні переспілі ваблять перехожих,

а серце тішить літній день, ясний, погожий…


***

Парує свіже молоко у горщику,

виблискують боками з сиром пиріжки,

блищать черешні, вмиті літнім дощиком,

до рота просяться з морозивом ріжки...


***

Тішить око зелень кучерява

і колючі ранні огірки -

я колись на грядці їх збирала,

а тепер ростуть там бур’яни…


***

Спекотний день на обрії згасає,

червоне сонце поспішає на спочинок,

а вранці діамантами засяє

у міріадах росяних краплинок…


#Ольга_Шнуренко



м. Київ, 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!