25.12.2021 09:48
для всіх
96
    
  2 | 2  
 © Анатолій Костенюк

Русалка

Русалка

сонет

Стоходом* лине місяць вповні,

занурюючи в срібні сни

прозорі річкові безодні

і водорості з глибини.


М`якого дна ти досягни.

Все що було напередодні

забудь наза̀вжди і засни –

хай будуть сни твої холодні.


По місячній тонкій струні

у невідомій стороні

тектимеш біля ніг у нього.


Туманом докору німого,

нагадуватимеш йому,

що залишив тебе саму.


*Стохід – річка на Волині

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 25.12.2021 17:57  Віктор Насипаний => © 

Красиво. Класика. Форма сонета є особливою. Майстерно володієте словом. Натхнення ВАМ!