Наймолодшій поетесі Олі
Ти, лебідочко, у синь
Вірші хлопцям відправляєш.
Смішна дівчинко - остинь,
Ще в кохання завітаєш
У такому різнотрав’ї
Між висот Карпатських гір,
Що від шоку всі журавлі
Позбираються у вир,
А там – зась, свята Тетяна
І студентства розгуляй…
Не шукай, дитинко, пана,
Ти любові почекай.
На твоїх же конях, бачив
Скаче та, у тобі вже…
Не спіши, нехай удачі
Миті милі принесе.
Чому миті? Роки щастя,
Діток мудрих, як і ти!!!
Прочини віконце гостю,
Щоби спас від самоти.