Поетесі
з рубрики / циклу «Трикутник пера, аркуша і музи»
Я напишу Вам.
Хай злітають пера.
Хай б’ється ранок в вікон сум дощем.
Ще не знайшлась така важка холера,
Яка не дасть Вам висловити щем.
А радість, як вирує, так й довічно,
І виллються всі біди у слова...
І оди Вам співатимуть незвичні
Скрипачка-осінь, Ваші сон й трава.
Одлити шуму в перли і багаття,
Гарячих гуморесок у вуста...
А, може, Ви художниця? Бо плаття
Таке пошить Веселці неспроста...
І в посмішках читацького коріння,
У сонечку дитячого буття,
У квітах молодого покоління
Хай чуються завжди Ваші слова.
А муза з її болем неодвічним
Запалить мрію і тріпнеться в синь.
І розписи волошкові, незвичні
Підносять Вас за крила в височінь.
Ви - муза щастя, миру і любові,
Що б’ється в вікна сірого буття.
Ну, а, як треба, підете до крові
Боротися за світле майбуття.