Кожен комік мріє стать поетом
з рубрики / циклу «про життя»
Кожен комік мріє стать поетом.
А Петрушка – Гамлета б зіграв.
І розкрила б Проня так Джульєту , -
Сам Шекспір би сльози витирав.
Кожен в роль свою старанно вжився,
В Образах сховавши справжню суть.
І тоді душа летить у вірші,
Щоб себе ту, справжню, не забуть…
жовтень 2009