Бій. Любов. Життя.
Моє життя, моя творчість, моя боротьба....
Част.1 Бій
***
Бій це неповторна мить між життям і смертю,
завершальна стадія борпотьби...
***
Будь сильним і ніколи не відступай,
І побачимось на іншій стороні,
Навіть якщо всі Сили Темряви
Будуть розділяти нас...
***
Не Вставай на коліна перед ворогом,
Довго стояти будеш...
***
Краще загинути воїном
Ніж до скону бути рабом...
***
Вставай з колін Брате,
Настав час битви,
Битви Києва проти Москви,
Як битва Добра зі Злом..
***
Я відчуваю, скоро буде бій,
Бо стервятники вже поруч,
Вони вже чекають на багату здобич...
***
Част.2. Любов.
***
Любов це політ на небо,
Найсвітліше почуття людське...
***
З Тобою літаю я по небу,
Там, де сонце,
Там, де Небо,
Там, де світло,
Там де світла моя душа...
***
В світі є одна лиш річ:Тебе любити
Й вірити Тобі мов самому собі...
***
Ніхто не сможе любити мене, так,як може
любити мене вона...
***
Усе віддам щоб у кінці хоч образ побачити її..
***
Легко гинути в її руках...
***
На світ Ти дивишся іншими очима,
І не дано Тебе пізнати до кінця...
***
Част.3.Життя.
***
Я народився немов в часи Христа, поміж життям і смертю
Ввесь час перебуваю...
***
Спочатку було Слово, потім було Діло,
Я бард майбутных битв між Добром і Злом..
***
Я оспівав її любов, неповторну і чисту...
***
Жити-значить боротись.
***
Відродження вже на моїх очах,
Чи то лиш мара спраглого в пустелі?
***
Я буду битись за своє,
І буду я Життя творити
Поміж Добром і Злом,
Поміж Темрявою і Світлом...