05.03.2012 21:01
-
271
    
  3 | 3  
 © Каранда Галина

МММ 2012

МММ 2012

маразм повний

Думаю, про відродження Мавродієм проекту МММ , на цей раз в інтернеті, чули всі... Правоохоронці безсило розводять руками і лише закликають не вірити... Та Піраміда росте в геометричній прогресії... Чи всі вважають себе дуже хитрими, щоб підзаробити і вчасно зіскочити? Типу - перші встигнуть відхватити куш... Сьогодні зранку очам не повірила: на УТ-1 - інтерв`ю з Мавроді... як це чесно і прозоро, описується! ЛЮДИ!!! МИ - ХТО????

Купуйте, люди, МАВРів! трамбуйтеся в десятки!

Несіть свою цеглинку в підгрунтя пірамід!

Своє малюйте щастя! забудьте про манатки!

За це вас сам Мавроді запросить на обід!


Все просто і все чесно? - усе на ЧЕСНІМ СЛОВІ!

Про це він сам правдиво з екрану говорив...

УТ-1 центральний збрехати ж нам не зможе?

Раз він це рекламує - повірте - диво з див!


Про Льоню Голубкова вже всі давно забули...

(Цікаво, сам він жінці сапожки був купив?)

Повіримо і зараз?! Оце вже ми загнули!

Багато ж на теренах розкладено граблів!


З невинними очима, в спортивному костюмі,

Можливо, дійсно геній, та совісті катма...

Мені збагнуть не сила: ну як же це працює?!!!

Чи в нас у половини чогось таки нема???!!!!


Несіть свої цеглинки! Будуйте піраміду!

Купуйте МАВРів, люди... в імперії рабів!

А я - не розумію... хай краще бідна буду!

Карати дурнів, кажуть, нам сам Господь велів...



Лубни, 5.03.2012

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.03.2018 23:21  Каллистрат => © 

Мавроди, вроде - грек:))))
Читал я новость, а дураков у нас не половина, а, как и говорил А.П.Чехов "из ста человек, только два умных":)))))

 26.03.2018 22:08  © ... => Каллистрат 

Помер Мавродіjavascript:mctmp(0); 

 30.05.2012 07:23  © ... => Микола Щасливий 

Щойно в новинах.
На сьогодні в системі МММ крутиться 3 млрд грн ( увесь бюджет країни - 50 млрд).
Зараз прогнозують падіння піраміди в липні. Думаю, тепер таке оголошення лише нашкодить: всі кинуться виймати свої гроші, паніка спричинить моментальний крах...
до Мавроді не придовбешся: він скрізь, де тільки можна, понаписував "Обережно, фінансова піраміда!" .
в нормальних країнах саме створення подібної структури прописане в кримінальному кодексі. У нас - все законно... подивимось, чим закінчиться...

 09.03.2012 19:52  © ... => Сашко Новік 

ведуться! глянь на його (Мавродія) сайт, МММ... мабуть, всі думають встигнути заробити і втекти...
а я думала, що ти замолодий, щоб пам"ятати ті часи!))))))

 09.03.2012 19:49  Сашко Новік 

капець. я ще того голубкова пам"ятаю, невже ведуться люди?

 06.03.2012 19:59  Оля Стасюк 

А я навіть не знаю, що це...

 06.03.2012 19:59  Тетяна Белімова 

І дУрні завжди були, і шахраї, які їх "вчили". Так що будуть ще всілякі піраміди плодитися. Такі закони соціуму. Не переймайтесь!

 05.03.2012 21:15  © ... => Тетяна Чорновіл 

)))))) добра душа!)))

 05.03.2012 21:14  Тетяна Чорновіл => © 

Та мені й читати нецікаво! Я цього ніколи не розуміла й не зрозумію! Навіть хочеться, щоб їх швидше обдерли!

 05.03.2012 21:11  © ... => Тетяна Чорновіл 

МММ-2011 «Мы Можем Многое» МММ-2011 это неофициальная система перераспределения финансовых средств, в которой выигрывают все участники. Принцип работы прост: новые участники обеспечивают выигрыш старым. Система растёт постоянно, а значит выиграют все. Но, так как здоровье системы зависит от настроения участников, присутствует риск потери средств, помните об этом! Никаких гарантий система дать не может! Участвуя в ней -вы соглашаетесь с её условиями и осознаете собственный добровольный риск.-

це з їхнього офіційного сайту... дійсно, все чесно попереджено!)

у вікіпедії теж цікаво про ммм, чомусь скопіювати звідти не можу...(

 05.03.2012 21:09  Тетяна Чорновіл => © 

А я нічого не чула! Звісно, дурість, то хвороба! В нас таких півчеркас постраждалих від липових кредитних спілок! І крапельки не шкода!