14.05.2012 13:10 Володимир Пірнач => Тетяна Белімова
Давно хочу купити Ірванця, мені подобаються його вірші, до речі Андр. теж перш за све поет, а все інше це вже напевно дань моді.
14.05.2012 13:03 Тетяна Белімова => Володимир Пірнач
Ну, ти ж знаєш, що сучасний текст це вже навіть не інтертекст, а гіпертекст... Там найголовніше національна ідея. Все ж раджу подивитись у Молодому виставу. Та ніхто ж і не каже, що він геній, тільки історія вкаже на його справжнє місце. Із бу-ба-бі-стів дуже цікавий автор Ірванець.
14.05.2012 12:59 Володимир Пірнач => Тетяна Белімова
А я зараз дочитую Московіаду (так я таки псіханув))) і можу сказати одне - не подобається. Перш за все тим, що це переписання безсмертної поеми В.В.Ерофеева, один герой, алко-треш, розмови з янкголами (в Андруховича з князем-королем) і ще безліч співпадань. Я розчарувався у ньому(
http://probapera.org/publication/13/11136/yarmo.html http://probapera.org/publication/13/11136/yarmo.html цікаво... вічно в мене якісь глюки... ладно, проїхали, може, само пройде...
14.05.2012 12:47 Тетяна Белімова => Володимир Пірнач
Розумієш, дівчата натякають на певну грань цезаріанства... Особисто я була переконана, що ми колеги. Чесно, думала, що ти молодий бездомний філолог. Ще раз замислилась над роллю авторської маски в сучасній літературі...
поштовхом для написання цього вірша став оцей і його обговорення. так що спасибі Бороді і Бойко. http://probapera.org/publication/13/1909/prosnysya-zaporizhzhya.html
я знаю, що тут розмір зійшов з розуму і вийшов з-під контролю, та як починаю рихтувати, втрачається емоційний ефект... чому - не знаю... каюсь, винна, - криво, але таке враження, що саме так і треба... чи то мені здається?