з рубрики / циклу «Про наше ТУТ»
я не поет,
я звичайний наркозалежний,
я колюся словами по вені.
я не нюхаю коксу,
не бавлюсь грибами,
я кайфую можливістю донести зміст.
я сиджу не на голці,
а у ручки на капілярі,
і кубами ширяю вірші.
і щоразу на влучність фрази,
мій запалений мозок,
синтезує серотонін.