30.10.2012 16:29
-
263
    
  6 | 6  
 © Тетяна Чорновіл

НА СВІТІ ЖИВ ПОЕТ

НА СВІТІ ЖИВ ПОЕТ

з рубрики / циклу «ГУМОР»

Жартівливий переспів пісні про сеньора
муз.Т.Хренникова, сл Я.Халецкий ( з кінофільму «Дуэнья» )

На світі жив поет натхненний,

Ще юний, хоч… похилих літ.

У свята, чи у день буденний

За ним літали музи вслід!

Трам-там-тара-тара-рам,

Тарам-пам-пам-пам-пам,

Пам-парам-парам-пам-пам-пам,

Пам-пам-пам.


Нещасний спроби мав невдалі

З жінками завести роман,

Бо музи шансу не давали

В кохання бовтнути дурман!

Трам-там-тара-тара-рам,

Тарам-пам-пам-пам-пам,

Пам-парам-парам-пам-пам-пам,

Пам-пам-пам.


Раз, як заснули музи хитрі,

А біс заскочив під ребро,

Утік поет, та на пюпітрі

Забув у поспіху перо.

Трам-там-тара-тара-рам,

Тарам-пам-пам-пам-пам,

Пам-парам-парам-пам-пам-пам,

Пам-пам-пам.


Знайшов умить собі принаду,

І  закохався жартома.

Та як же скласти серенаду

Нема пера! Пера нема!

Трам-там-тара-тара-рам,

Тарам-пам-пам-пам-пам,

Пам-парам-парам-пам-пам-пам,

Пам-пам-пам.


Вмить сонні музи розпізнали

Поета бунтівний екстрим,

Знайшли і штурханами гнали

У рідний поетичний дім.

Трам-там-тара-тара-рам,

Тарам-пам-пам-пам-пам,

Пам-парам-парам-пам-пам-пам,

Пам-пам-пам.


Поета звабні намагання

Крилата стримала рідня.

Тепер лиш вірші про кохання

Він на портал несе щодня!

Трам-там-тара-тара-рам,

Тарам-пам-пам-пам-пам,

Пам-парам-парам-пам-пам-пам,

Пам-пам-пам!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.10.2012 14:59  © ... Закріплений коментар

Video YouTube

 09.11.2013 16:52  Мар Мишка 

Video YouTube

 31.10.2012 12:19  © ... => Бойчук Роман 

{#}

 31.10.2012 11:58  Володимир Пірнач => © 

Крутий текст,
розвеселив з самого ранку.
І малюнок підібраний просто блєск :)
Плюсую.

 31.10.2012 10:17  Суворий 

{#}

 30.10.2012 23:09  Істерична Бруталка 

Дуже сподобалось, дякую Вам)

 30.10.2012 22:54  Микола Чат => © 

:)))))))))))))))))))))))Шапка? Моя вже тліє! Класно і весело!!!

 30.10.2012 21:29  Оля Стасюк 

Класно! Там-тара-там-там - там-там.

 30.10.2012 17:04  Каранда Галина => © 

{#}ну, я не лірик, тому поза підозрами!:))))))))))

 30.10.2012 16:48  Лідія Яр => © 

Класно. Але, якщо на Портал шле, то цікаво б знати це хто?...