І я люблю, коли йде дощ. І в мене є вірші про дощ, написані з натури. Ваш твір чудовий, пані Галино. Це прекрасно, коли можеш висловити свої почуття під впливом побаченого, почутого...
1. за те, що змиває бруд, дарує свіжість - легше дихати на повні груди;
2.також за те, що умиротворює мене його капіж і заколисує - сон це здоров`я;
3. особливо за те, що є виправдання собі, чому я зайвий раз не вийду із дому - я не люблю виходити між люди...
У вашому вірші для мене ключові рядки: "Та я його люблю, – такий безбарвний, такий нудний і всеоб’ємний дощ!" - такі епітети стосовно дощу я ще не вживала - як на мене, тут глибинний підтекст, який показує, що можна любити непривабливе, і бути як не всі, не оцінювати різні явища за встановленими канонами...
))))) я зазвичай з бесідки заходжу. а там Коля ясно написав - вірш про дощ!:)))))
19.05.2012 00:17 Тетяна Белімова
Клас! Теж люблю такі дні, і дома сидіти, на вулицю визирати... Тільки назва така оманлива для наївного горизонту читацької уяви! Я побігла читати про кохання й прочитала про почуття ... до дощу!
Ви що, серйозно, подумали що я наїхав, просто випадково побачив Сніжинку, а нас навіює що завгодно, навіть буває у когось у вірші тільки зародок, автор сам його не помітив, я зі спокійною душею можу використати
ні, наїхали нізащо... так тоді вже добавляйте, що я й сьогоднішній свій вірш в Толіка зідрала... хіба погано, коли люди одне одного надихають на щось? я якось плагіатом трохи інші речі вважаю...
тю... ні, не перехватила! я ж не виставила його в публікацію! як на те пішло, богомолів ми взагалі нагло в Саші вкрали! це не перехват, це творча кухня!!!!!!
Мені сподобалось, затишок безділля, прожектор, а взагалі люблю грози, бурі, був у штормі - клас, зачаровує...але звичайно люблю тихенький дощик і рибалку під нього... а сонце може в дитинстві? а зараз для мене це капець, вірш гарний