08.09.2012 13:18
-
386
    
  7 | 7  
 © Тетяна Чорновіл

НАСТОЯНКА З МУХОМОРІВ

НАСТОЯНКА З МУХОМОРІВ Жартівливий експромт

з рубрики / циклу «ЛІРИЧНІ СМАКОВИНКИ»

Теща любимая угостила Рассказала о лютой пользительности оной. Дескать - лечит все, начиная от живота и кончая раком. Плюс повышает опчий тонус организьма.
Сижу в раздумьях... Пить или не пить, вот в чем вопрос.

Вживати мухомори до пуття

Не вміють! Та хто має забаганку,

Насушить для куріння й для пиття

Ще й зробить незвичайну настоянку.


Коли у Вас, скажімо, ревматизм,

Натерти нею можете коліна,

І, хто страждає на алкоголізм,

Хай п’є! По кілька крапель неодмінно.


За межу дулі суче знов сусід?

Не бийте вилами, тримайте марку.

Зготуйте настоянку цю як слід,

Й нахабу мирно запросіть на чарку!


___________

НАСТОЯНКА З МУХОМОРІВ (рецепт)

Для приготування настоянки використовуються тільки капелюшки. Порізати їх на дрібні шматочки, зважити, помістити в банку, залити рівною кількістю по вазі горілки і настоювати при кімнатній температурі в темному місці протягом 1 місяця.

2 спосіб:

Капелюшки подрібнити, доверху накласти у банку, закрити капроновою кришкою, обв`язати ганчіркою і закопати в землю на глибину 1 метр на 1 місяць. Потім відцідити отриманий сік і долити до нього рівну кількість горілки. Зберігати настоянку при кімнатній температурі в темному місці в місцях, недоступних дітям.

Термін придатності - 1 рік.

Казочки онлайн

Тетяна Чорновіл цікавиться

  • Тетяна ЧорновілМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Рекомендуємо також:



Пошук по сайту

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.09.2012 10:48  © ... 

Народ, ви неправі! Ця настоянка - могутній лікувальний засіб, якому під силу навіть онкохвороби. Кого зацікавить, може звернутися до детальних джерел в НЕТі. Вірш я подала в жартівливій формі з огляду попередніх жартівливо-мухоморних публікацій! Але на зображенні і в рецепті тут - НЕ ОТРУТА, а цілющі ліки. А коли дехто курить мухомори для галюнів, я ні при чому!

Зовнішнє застосування настоянки з уст народу привожу нижче:

О применении данной настойки. Вот вам моя личная инструкция по применению, проверенная на себе в результате ее применения.

Итак, она помогает: отлично очищает гнойные раны, и обладает регенирирующим свойством.

помогает при зубной боли. Метод таков - смачиваете ватку настойкой и прикладываете к больному зубу, либо натираете щеку с той стороны, где болит зуб.

отлично заживляет мелкие раны и крупные царапины. У кого есть маленькие детки, знают, какая это напасть, особенно летом. Моя так постоянно с разбитыми коленками домой приходит, особенно летом))))

хорошо помогает при фурункулах. В этом случае нужно прикладывать сами грибочки вместе с жидкостью к фурункулу. Утром от грибочков вообще ничего не остается, они прям высыхают.

хорошо натираться настойкой мухомора при простудных заболеваниях. Не бойтесь, эта настойка не сжигает кожу, в отличие от настойки сирени или золотого уса.

С ней можно так же делать и согревающие компрессы.

эту настойку можно использовать и в косметических целях. Она очень хорошо помогает тем. кто страдает угревой сыпью. Просто протирайте ей лицо. Очень подходит и для жирной кожи.

мы ей пользуемся и тогда. когда вылезет простуда на губах. Это самое лучшее средство при герпесе, и не надо тратиться на дорогие лекарства, которые не всегда помогают!

слышала. что при помощи этой настойки можно даже лечить рак, но не знаю каким способом.

настойка мухомора очень хорошо помогает при головной боли. Сама в этом не раз убедилась. А для ее снятия нужно помазать этой настройкой виски и головная боль довольно быстро проходит.

Вот то, что я вспомнила, вроде бы ничего не забыла. Всем рекомендую эту настойку. Отличное средство, необходимое в каждом доме!

 09.09.2012 01:01  Деркач Олександр => © 

в людей *Ну постривай* заборонили за те що Вовк покурює та випиває, а тут ціла епопея грибна пішла, та ще з такими натяками, а у Вас так взагалі у відкриту)))

 08.09.2012 19:25  Каранда Галина => © 

)))))) хана!)))))))а наслідки передозування які?

 08.09.2012 17:29  Суворий 

Video YouTube

Рекомендую переглянути... Як ростуть мухомори...

 08.09.2012 17:14  Лідія Яр => © 

Класнюче!

 08.09.2012 16:25  Марієчка Коваль 

а ще є грибчик панна, їх мало, пахне дохлим звірком, але має лікувальні властивості... не раз на нього попадала в лісі, правда, через отой запах всі ті властивості забуваються миттю..