Вірші "п`ятирічного поета"
Сяду на пеньочок, під густий кусточок
Деревцем накриюсь, гілочку зірву
Там дівчата в лісі
квіточки збирають
Віночки сплітають
Пісеньки співають
Про таку красу.
******
Поле цвіте аж до неба
Сонце сіяє - не скоро заходить
Я знову гуляю десь тут
І ляльку колишу маленьку
Їй пісню співаю гарненьку
Ти спи, моя Катре, маленька
Там квіти цвітуть біленько
У садочку моїм зелененьким.
******
Цветут цветы, сияет солнце
Играет ветер и моря
А в небе ласточки летают
И нам всем весело тогда.
****
Посаджу сестричку маленьку
Я в садку зеленім, герненькім
Сама піду в поле скоренько
Назбираю квітів біленьких
Прийду я із поля в садочок
І сплету сестричці віночок
Хай радіє Катря маленька,
Що має сестричку любеньку.