18.11.2012 18:33
-
347
    
  - | 2  
 © Лиана

Думаєш я така недоступна

Думаєш я така недоступна

І моє серце тобі не доступне 

Бути зі мною треба мати силу

Та про це я тебе не просила


Думаєш я не вмію радіти 

Думаєш я не вмію любити 

Що прохолодою від мене віє

Й любов твою, нажаль, не зігріє


А мені потрібно  твоє кохання

Велике, щире твоє бажання

Тільки ти не лишай мене одну

Загублене щастя я віднайду


У вихрі шаленої любові

З добрими силами у змові

Дізнаєшся якою я буваю

Та як за тебе у вогні згораю

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.11.2012 17:48  Ірина Затинейко-Михалевич 

не вдаватимусь до оцінки віршу! відчувається, що багато пережитого вкладалось в міжряддя! аі коментарі насправді - щирі, без пафосу і сарказму, з намаганням допомогти.Направду, авторе, не ображайтесь на літпортальців!

 19.11.2012 23:22  Ем Скитаній => Деркач Олександр 

я знаю - у "ізабели" гарний аромат, я на балконі своєму кожну осінь збираю. тольки чомусь, як багато з"їм, то вуста пикуть від того винограду... цікаво, а той дивни аромат "ізабели" зберігся у Вашому вині?

 19.11.2012 21:35  Каранда Галина => © 

про лані я наче пояснила ж... якщо були викладачем, то тим більше знаєте, як працюють асоціації і мнемоніка. Збудивши ТУТ цілу дискусію про доступність жінок, виставити наступну публікацію з такою назвою, і самій не помітити?:)) можливо, звісно. Мене в такій ситуації просто посміхнуло б, і я б віджартувалася... Де Ви побачили образу?????? ЛІано! все нормально! ми часто жартуємо ТУТ самі з себе, іноді сміємося в дуже сильних віршах, знайшовши якусь далеку асоціацію, бо ми ТУТ всі друзі. До речі, наскільки я знаю, постійні автори ТУТ поганих оцінок не ставлять. або хороші, або взагалі не оцінюють.. Це я до чого веду. Не шукайте негативу там, де його немає. Приєднуйтесь до розмов, вливайтеся в колектив. Все добре.

 19.11.2012 20:19  Ем Скитаній => © 

якась роздвоєність особистості - одне каже, що люблю, друге каже, що не дуже, але б не погано якби... цікаво...

 19.11.2012 20:01  © ... 

Бажання бути коханою - це певно кошмар !? Шкода , що ви не зрозуміли зміст . Вірш не варто було оцінювати , бо це щось дуже особисте. Розкриваю душу , а мене пропікають словом . А щодо чертвертого рядку - це вже немає значення .
А лані нехай стрибають . Вони тут ні до чого :)(

 18.11.2012 20:57  Деркач Олександр => © 

якісь суперечливі враження, і від побудови монологу, і від бажань ЛГ...

 18.11.2012 20:21  Сашко Новік 

змова і добрими силами у мене якось змістовно не в"яжеться. змове- це ж не добре)

 18.11.2012 19:56  Каранда Галина => © 

)))) після ланей я заголовок неоднозначно так сприйняла:)))))
я не зрозуміла, що Ви хотіли сказати ЛГ четвертим рядком.