19.12.2012 17:26
-
237
    
  9 | 9  
 © Каранда Галина

Взяти б себе за шкірку...

Взяти б себе за шкірку...

з рубрики / циклу «про життя»

Взяти себе за шкірку,

Витягнути з рутини…

Боляче? Страшно? Гірко?

Доля сміється в спину.


Совість штовхає в плечі,

Сором накрив  собою…

Я ж обираю втечу,

Здавшись перед журбою.


Розум мені малює

Завтра сумні картини…

Перед майбутнім всує

Каюся за провини.


Взяти  б себе за шкірку…



Лубни, 19.12.12

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.03.2016 00:04  Ліна Кутарба => © 

Я зараз, ніби в ступорі після прочитаного... Одні емоції, тільки якісь уповільнені. Ще переосмислюється. Влучили цими рядками десь у самий дальній закуток душі. Оце майтер-класс по тому як виводити з зони комфорту.

 20.12.2012 22:41  Марієчка Коваль 

мда... краще брати когось за шкірки, за барки, за волосся, за дурість, і все інше можливе, така собі взаємопідтримка набагато легша для здійснення, ну, звичайно, треба уже вагу уточнять..це індивідуально... Я не можу писать сьогодні вам щось невеселе, у мене свято - я здала пів сесії... Тримайтесь і ви)))))

 20.12.2012 00:15  Ем Скитаній => © 

приємне роздратування душі - на кшталт заклику до творчості - віршик дуже цікавий.

 19.12.2012 22:54  Чернуха Любов => © 

Люблю Вашу поезію за гостроту, вона завжди зачіпає щось в мені.

 19.12.2012 22:11  Тая => © 

Мені сподобалось. Вічна боротьба з собою. Якби ж так легко було "взяти б себе за шкірку")

 19.12.2012 21:45  Деркач Олександр => © 

Сподобалось і зразу нагадало Того самого))))— Вы утверждаете, что человек может поднять себя за волосы?
— Обязательно! Каждый здравомыслящий человек просто обязан время от времени это делать!...а на добавку трохи чорного))) - Жизнь коротка - потерпите немного...ну і наостанок трохи оптимізму))) Коли небудь і на Вашій вулиці переверниться вантажівка з цукерками...

 19.12.2012 21:02  Тетяна Белімова 

"Взяти себе за шкірку", - ніби зрозуміло про що, та водночас як про щось цитрусове... Може, треба було пошукати якусь інакшу метафору? До прикладу, взяти себе за барки?
Чогось мені здається, що це не автобіографічна поезія...
Загалом - "чудово".

 19.12.2012 18:34  Тетяна Чорновіл => © 

Гарно! То в чому ж справа? :))) Жартую! І справді іноді виникає таке бажання!

 19.12.2012 18:17  Оля Стасюк 

Гарно... А лінь входить у діапазон "взяти б себе за шкірку"?

 19.12.2012 15:06  Володимир Пірнач 

Щось схоже я вже сьогодні чув..
Зима період спокою, і рутинність врізається ще дужче.
Сподобався текст.