13.04.2009 00:00
-
791
    
  1 | 1  
 © Приймачук Альона

Сьогодні на сніданок я з’їла спокій

Сьогодні на сніданок я з’їла спокій 

Закручений і змащений повидлом. 

В обід я випила мороки,  

що хлюпалась в стакані без упину. 

На вечір проковтну тугу 

Приперчену й посолену до краю, 

Не пожалію тьмі я курагу – 

добраніч. Я вже засинаю. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.03.2012 16:02  Деркач Олександр 

А мені подобається

 18.02.2012 03:11  Каранда Галина => © 

зайшла, бо назва дратувала...
міняйте раціон!:)