14.04.2009 00:00
© Приймачук Альона
Незахищене втомлене тіло
Незахищене втомлене тіло,
забраковане надуманим станом,
де за кадром бажання і мрії,
а у центрі нещадний регламент,
де панують клоновані фрази,
безкінчення повторення ком,
і особи, інфіковані страхом,
аромату рибин з молоком.