21.12.2013 14:34
лише 18+
333
    
  11 | 11  
 © Тетяна Белімова

ЧОРНА ЗМОВА ГОМОСЕКІВ

ЧОРНА ЗМОВА ГОМОСЕКІВ

Якщо в вас мала зарплата і велика іпотека,

Ні на мить не сумнівайтеся! Звинуватьте ГОМОСЕКА!


Якщо вигнали з роботи чи закрили підприємство,

Знов не треба сумніватись – ГОМОСЕКІВ це шаленство!


Хабара з вас вимагають, щоб «рішить» просте питання?

Ви вже в курсі? Це так просто! ГОМОСЕКОВІ старання!


Вас погано лікували? Вам дорога до могили?

Вихід де? Знайдіть ЛЕСБІЙКУ! І дубасьте що є сили!


Це ж вони своїм коханням розпалили злобний беркут!

Через них студентів били! Робін Гуд подавсь у Шервуд!


Це вони з бюджету гроші до копійки всі покрали!

І з Межгір’я вертольотом потім нас атакували!


Розгромили всі дороги! Понакопували ями!

Аби ми ламали ноги і в ДТП гуртом ярами!


Щоби нам жилося добре, вистачало чебуреків,

Маєм швидко подолати чорну змову ГОМОСЕКІВ!


Половити цю бидлоту! Погрузити в автозаки!

Про права вони волають! Натуралам це до ср…ки!


Заживем нарешті вільно! Будем мати всі роботу!

Коли здохне біля стінки всяка «голуба» бридота!



Київ, 20 грудня 2013 року

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.02.2017 15:26  Душа => © 

Усміхаюся, пані Тетяно!!!)))) Ну хтось повинний бути винуватим!!!
Натхнення Вам!!!

 24.01.2016 19:52  Богдана Копачинська => © 

Завжди треба назначити винних, щоб відволікти увагу.

 24.01.2015 22:26  Дорогий Дмитро Олекс... => © 

Чудовий вірш про наболівше. Аплодую стоячи!!!!

 24.01.2015 21:42  Суворий => © 

От мені цікаво скільки українців на сьогодні продовжують боятися "гомосеків"? Скільки відчули себе ідіотами, що їх боялися? І чи не страшніші на кілька порядків натурали???

 19.01.2014 16:45  Ігор Рубцов 

Натурально як пишеш. У нашому питанні, яке тут обговорюється, влада продемонструвала не аби яку цноту. Поставивши усю країну у незручну, але недвозначну позу, раптом здригнулася від нетрадиційно орієнтованих, наче після євроінтеграції половина нормальних людей країни перетвориться на гомо і лесбі. Отак нам спробували пояснити суть європейських цінностей. Зате 16 січня запропонували альтернативні. Я вже не знаю, за що мене можуть схопити дорогою на роботу? Може зачіска, схожа на шолом, це злочин, може вуха помиті не тим милом. Живемо як на вулкані.

 25.12.2013 06:25  Деркач Олександр 

а колись художники заважали комунізм будувати))

 23.12.2013 11:40  Олена Вишневська 

Не розумію людей, який чіпляються за такі причину, щоб відстояти свій протест проти Європи.Така вузьколобість дратує більше всього...
МОлодець!

 23.12.2013 00:27  Любомир Подільський 

Вашими б словами...

 23.12.2013 00:03  Любомир Подільський 

Навіть не болить. Просто пече в грудях...

 23.12.2013 00:02  Любомир Подільський 

Ех Тетяно... Золота Ви Людина. Шкода тільки, в пустку все це... Дуже шкода...

 22.12.2013 10:44  © ... => Юдов 

Кожен має право на індивідуальне прочитання і тлумачення! Нічого не маю проти!

 22.12.2013 00:51  Юдов => Суворий 

Тетяна для мене тепер відкрилася іще з однієї "термоядерної" сторони.)

 22.12.2013 00:38  Суворий => Юдов 

Термоядерна сатира... Кажу, як фізик...

 22.12.2013 00:24  Юдов => Ганна Коназюк 

Дякую за вагітність...)))) Червоний квадратик пропустив без уваги...)))

 22.12.2013 00:02  Юдов => Суворий 

Мені здається є межа вольностям, за якою позитив перетворюється у протилежне.

 21.12.2013 23:53  Юдов => © 

Шановна Тетянко! Ваша дитячість трохи лякає. Ви в ній забуваєте свій взірець культури і висоти. Так, хвиля емоційності захоплює, хочеться разом з усіма поверещати, покидатися грудочками, поглумитися непристойностями, як всі... Але ж, Ви не всі! Мені здається не треба уподоблюватися тому, проти чого Ви самі боритеся.

 21.12.2013 21:58  Ганна Коназюк 

Вірш - супер!!!! Як то кажуть, наболіло... Чесно і без прикрас. Таню, розумію, що це серйозні речі, але я так сміялася...))))))))) Молодчинка!!!!!!!!!

 21.12.2013 20:54  Ірина Затинейко-Михалевич 

Жодні так звані "гомосеки" українців не злякають на шляху до свободи. Ніщо не замилить вже очі мільйонам збунтованих людей! Назад дороги вже немає... пісня підібрана теж вдало...

 21.12.2013 14:41  Суворий 
Сміявся... Що ще дурням можна пообіцяти, коли не здатен і не хочеш забезпечити їх основні права: повноцінне харчування, медицину, високу тривалість життя, захист у судах і високі шанси вижити на дорогах... Тільки гарантувати безпеку від гомосеків та фашистів... Як кажуть, дурням привіт... Пісенька про наші демократичні вибори і не тільки...

Video YouTube

 21.12.2013 09:12  Софія 

В яблучко. Мене теж дивує, як легко людьми маніпулювати. Сказали, що ЄС це дорога до гомосексуалізму т.п. , частина українців свято в це повірила, а про те, що це психологічний підхід запудрення мозку та відвернення уваги від політики народ ніяк не збагне. Наче, демократія - нетрадиційна орієнтація. Шкода, та все таки народ ще не вміє бути вільним. А може не хоче?