20.02.2014 18:50
лише 18+
339
    
  7 | 8  
 © Тетяна Белімова

Двох правд не буває!

Двох правд не буває!

Вони лежали на холодному асфальті. І вітер їх волосся ворушив. Товариши їх відтягнули з місця страти. Закрити ж очі вже не стало сил. Вони ще зранку сьорбали тут кашу. А хтось коханій вислав смс: «Ти потерпи! І хлопці всі тут наші! Я відчуваю: цій війні кінець!»

А ти стоїш і обтираєш тирло гвинтівки, із якої вів обстріл, напевно, більшості це дико і огидно! А ти… ти так живеш! Ти так хотів! Мацнеш рукою звично по кишенях (ой! вже й забув, що кинув, бо режим!)… О! Щось та є! Диви! Горішків жменя! Вона поклала? Та, яку «любив»? Вона не знала точно! (чи все ж знала?) Вона попереджала: «Там мій брат!» А якби хтось сказав, чи перестала б? Обрала би тебе чи … «гей-парад»? Ти на годинник дивишся невпинно. Ще б «завалити» двох, а може, й трьох! А там… а там… уже настане «зміна»

 – Алло! Привет! Да, жив! А ты, Санёк?



Київ, 20 лютого 2014 року

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.02.2014 19:10  Деркач Олександр 

Важко коментувати...щойно читав за хлопчину 17 років , тільки вчора прибув на Майдан, за дві години був убитий снайпером...

 21.02.2014 12:21  Ірина Затинейко-Михалевич 

(((((((((((((( не маю сили коментувати...дякую, що знаходиш сили писати у ті хвилини

 21.02.2014 00:21  Марина Моренго => © 

Тань, ось це я мала на увазі. гостро, але залишаючись людиною 67 фіційно померлих від куль. це жах!

 20.02.2014 23:46  Олена Вишневська 

Важко вже коментувати!

 20.02.2014 22:16  Якобчук Павло => Ігор Рубцов 

Ігоре інформування суспільства, це справа добра, але спиною не повертайтесь. Зомбування давно проведене, ще з радянських часів. Зміна думки телевізора справа не легка.

 20.02.2014 20:27  Ігор Рубцов => © 

Ти знаєш, що я оптиміст. От у чому мені не вистачало оптимізму, так це у сподіванні, що така влада піде геть, не потягнувши за собою сотні людських життів. Я знав, що вони інакше не можуть. У 90-х вони відстрілювали один одного. І хто про це не знав? Ну хто? І як рука піднялася поставити у бюлетені позначку проти ненависних прізвищ? Чому я все знав, а тисячі таких самих, як я - не знали? Та хай і так, бо, як кажуть, бідні бо дурні, а дурні, бо бідні. Але ті ж самі "дурні і бідні" тут, за моєю спиною, перед моїми очима, оці люди, що завжди були у списку друзів по соцмережах - вони вітають "беркутів" і бажають їм перемоги над моїм народом, наді мною. Люди це чи біомаса?

 20.02.2014 19:14  Ганна Коназюк 

Важко. Страшно. Боляче. Реальність лякає...