19.02.2014 21:50
лише 18+
428
    
  11 | 11  
 © Тетяна Белімова

САДИСТУ У ФОРМІ

САДИСТУ У ФОРМІ

моє пророцтво

Прокляття всім, хто звіром став
Павло Тичина "Замість сонетів і октав"

Віддаючий команду «Стріляти!»,

На живого навівший приціл!

Чи тебе ПОРОДИЛА мати???

Із яких приблукав ти сіл???

Ти – звичайний САДИСТ у формі!

Руки в кров обагрив свої!

Убивати людей «у НОРМІ»?

У беззбройних цілить у прі?

Обіймати дружину будеш!

Приголубиш свого байстрюка!

Твоїм писком лякати будуть!

Згине пам’ять твоя у віках!

ЛЮДОМОРЕ проклятий, не думай

Індульгенцію в храмі купить!

Не існує молитв у Бога,

Щоби гріх твій з чола відмить!

Прокаженим, немов собака,

На яку шкода копняка…

Ти розкаєшся! Будеш плакать!

Але ноша ця нелегка…

Ляже зашморгом совість на шию!

Вкоротить собі віку не смій!

Бо тебе, як смердючу повію,

Сатанинський не прийме рій!

І блукатимеш вічним ланцем

Над землею (але не в ній!)!

Проклятущим протуберанцем!

Демон всіх пекельних стихій!



Київ, 19 лютого 2014 року

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.02.2014 20:54  Ігор Рубцов => © 

Друзі, чим так сперечатися, зазирніть у Святе Письмо. Там розкрито таємницю всіх ваших "чому?". І, якщо подивитися на людську природу, то про неї сказано апостолом Павлом, що немає жодної праведної людини, кожен згрішив, бо має таку природу, набуту у спадок. І це не ідея Павла, а тільки зконцентроване твордження, яке прослідковується від першої книги "Буття" до "Одкровення". Різниця тільки в тому, що ті, чия совість не спалена, здатні виховувати в собі шляхетні риси характеру під впливом Духа Святого. Тільки тому один не може вбити живу людину. а інший може. Ступінь нашої здатності коритися тій Божій волі, дослухаючись до тонкого інструменту, який ми називаємо совістю, визначає висоту нашої шляхетності, або глибину ницості. Розумію, що кожен має своє ставлення до авторитету Біблії. Я тут виклав те, у чому переконаний. Але якщо кожен з вас довіряє Біблії, як Слову Самого Бога, то зверніть свою увагу туди. Отак, Тетянко, наче і тобі коментар, а, виходить, його адресовано всім, хто тут трохи посперечався.

 20.02.2014 14:23  Марина Моренго 

Тань, хіба ти не помічала, що є люди, які з дитинства люблять читати книжки, люди, які, люблять щось майструвати, люди, для яких зовнішня краса на 1 місці, люди, які люблять гратись палицями, зброєю (не тільки тому що хлопчик), люблять лізти у бійку, часто вибирають сферу СБ у своїй професії, є такі і в твоїй родині і в родині твого чоловіка. так, вони нікого не вбивали, але ж не всі беркути вбивці! Абстрактно проклинати легко! А чи прокляла б ти своїх сина-чоловіка-брата-батька-кума і т.д., якби вони були одними з них?

 20.02.2014 13:37  Марина Моренго => © 

Тань, вірш гострий, болючий, відвертий, гарний. Але, Таню, чи варто переступати межу? То є вже занадто. Згідно відомої теорії розвитку душі люди народжуються "трудягами", "хазяїнами", "воїнами", "волхвами". на це людина вплинути особливо не може, бо, як відомо, себе не переробиш. в чистому виді ці типи "душі" бувають рідко, зазвичай з якимось "домішком", напр., волхв-воїн і т.д. звісно, у бойові підрозділи йдуть люди зі схильністю до агресіїї, муштра, зброя перевертають психіку, але що ж поробиш? якщо це в генах, голові, руках? погоджуюсь, що це вже фактично людозвіри, але ж і вони люди. і в кожного свої обставини, чому вони опинились саме там. а називати їхніх дітей байстрюками, то вже зовсім ницо-цинічно! І діти воїнів можуть бути хорошими людьми! Сама знаю таких! І точно, вони були б ошелешені, що вони діти-байстрюки (доречі викладачі за освітою і призванням)! А прокльонами краще не займатись, бо на своїх же дітях і нащадках може "аукнутись". Такі закони всесвіту!

 20.02.2014 00:32  Якобчук Павло => © 

Я за Вас гордий дівчата.

 19.02.2014 22:16  Оля Стасюк 

вірш, звісно, дуже відвертий, але красивий

 19.02.2014 21:51  Суворий => © 

Напевно цей вірш в першу чергу треба читати самкам, які їх народили...

 19.02.2014 19:25  Ганна Коназюк 

Класнюче!!! Ну просто дуже сильно написано! Таню! Не знаю яким чином, але цей вірш мусить почути Майдан! Сьогодні усім нам зранку засвітило вранішнє сонечко, а тим людям, які віддали своє життя за свободу, які були безжально знищені виродками, лише темінь і холдна земля... Щиро вірю, що їх душі попадуть в рай, бо ж мученики...

 19.02.2014 19:16  Ірина Червінська-Ман... => © 

чути гнів народу! і чому в Таїланді поліціянти перейшли на бік народу, а нашим розуму для цього не стає? звідки ця ненависть і злість супроти власного народу? одні й ті ж самі граблі, на жаль (((
чи настане колись той час, коли підуть з України привиди совка та Павликів Морозових?
плюсую за експресію

 19.02.2014 19:04  Світлана Рачинська => © 

Зболено, рАнено і пережито... Ось так... Плюсище!

 19.02.2014 18:01  Олена Вишневська 

У виконанні автора - звучить ще більш "доходчиво" )))
Хай горить в пеклі той, хто віддає такі накази....