Подяка поету
Наталія Крісман
Ви словом своїм піднімаєте душі,
Які ще учора були полохливі,
Для подвигів Духу, за рідну Землю,
Яка потерпає від злого сусіда.
Герої боронять бо є слово Воля,
Вона живе в серці, таких сердець більшість.
І всюди лунає уже крізь сторіччя -
"Слава Україні!" і йде відлунням "Героям Слава!"
м. Рівне, 25.09.2014