Поезія, муза, ліра в гості завітали
Поезія, муза, ліра в гості завітали,
Виразити стан душі мене спонукали.
Краплі-сльози, як струмочки, у ріку спливали,
Ніби ті слова вірша в косу заплітали.
Дай же, Боже, талант, вміння думки виражати,
І вірші красиві й сильні з натхненням писати.
Щоби серце і душа в них щиро розкрились,
Строфи й рими віршовані гарні народились.
Наша мова солов`їна найкраща у світі,
Світить ясно і потужно, як сонце в зеніті.
І любити й шанувати, і вивчати треба,
Бо Творець благословив із Божого неба.
с. Нижні Станівці, Буковина, 3.11.2014