17.02.2015 20:35
для всіх
257
    
  6 | 7  
 © Тетяна Чорновіл

Набріхуй, враже ниций...

Набріхуй, враже ниций...

Або Московські ЗМІ та танці п’яних негрів

Набріхуй, враже ниций, поки

На підлі брехні попит є.

Липкі інформаційні стоки

Підтверджують нутро твоє.


Що ЗМІ московські? Згодні люди, 

Відрегульовані з кремля, 

Майстри брехливої облуди

За щедру дірку від рубля.


Успішно брешуть ЗМІ завзяті

В оплаченій безумцем грі:

Тут вам і «мальчики розп’яті», 

І «промосковські» снігурі.


На танку негри «перебрали»

І ну стріляти хто куди!

Ще й у бабусі шубу вкрали, 

Мабуть, щоб в Африці вдягти.


Сміятись би… Та вражі «гради»

І вдень молотять, і вночі.

Московські ЗМІ будуть брехати, 

Раз є в них вдячні слухачі.


Мудрує ідол чортолиций

З маразматичної межі, 

А ти набріхуй, враже ниций, 

Без Бога й Совісті в душі.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 18.02.2015 08:55  Тетяна Белімова => © 

Ви знаєте, пані Тетяно, оцю казку "Про негрів на американських танках" чула ще літом від однієї жінки зі Сніжного, моєї ровесниці, яка разом з дітьми рятувалася у Черкаській області від військової агресії РФ, а її чоловік залишився "доглядати хвору маму" (може, це й дійсно було так). Так от, вона це оповідала наступним чином: "Я сама не бачила, але люди бачили!". А ще "геніальна" фраза від цієї жінки: "А чого ваша (не наша, українська!) армія прийшла нас вбивати??? Чого ваша армія по нам стріляє? Люди ж бачать, хто стріляє!!!" А на питання, чи голосувала вона за ДНР, відповіла, що "всі голосували, бо хотіли більше прав і автономії" (останнє слово вона ледь вимовила). Ось такі вони, люди Донбасу. Так що Лайф-ньюс нічого не вигадав нового, а просто записав місцевий фольклор. Добре, хоч уже не розпинають хлопчиків на танках, а просто негри катаються))) Це вже можна розцінити, як прогрес.
Біда у тому, що нам з цими одурманеними людьми жити далі в одній країні, навіть якщо шматок її буде у невизначеному статусі... А як з ними порозумітися? Чи це можливо? Ціннісні орієнтири у нас розвернуті на 180 градусів... Немає відповіді. Нема рішення. Та й чи буде нормальне існування з такими особливо після того, як тисячі наших хлопців загинули, боронячи цей "Домбас"?
P.S. Вчора в коментах прочитала саме такий варіант написання цього слова "Домбас", а на зауваження інших користувачів, що "Донбас" - від річки Сіверський Донець і басейн, грамотій відповів, що йому хочеться писати "Домбас" і він буде так писати((( Ось воно - обличчя "русского мира".

 18.02.2015 05:53  Георгій Грищенко => © 

Чудово. патріотично. Натхнення Вам!

 17.02.2015 23:16  Сон Блакитного Сонця => © 

Мені здається, що поезія повинна залишатися сектором комфорту і не варто проблеми малювати. Оці негативні емоціі вже дістали...хоча сам весь час туди злітаю...ає ти

 17.02.2015 23:16  Панін Олександр Мико... => © 

Гарна, вчасна, гнівнв сатира.

 17.02.2015 20:43  Суворий => © 

Большая ложь (нем. Große Lüge) — пропагандистский приём. Определён Адольфом Гитлером в книге Моя Борьба (нем. Mein Kampf, 1925 р.) как «ложь настолько „огромная“, что никто не поверит в то, что кто-то имел смелость обезобразить действительность так бесстыже». Вики

 

 17.02.2015 20:01  Світлана Рачинська => © 

Так.... Шокує це зомбування...Доходить,та що там доходить, давно дійшло до маразму. Глумляться кровопивці-казкарі і цілодобово пишуть байки. Ех, чудовий вірш. Жаль не прочитають ті, у кого духовні очі закриті. Давно причому.

 17.02.2015 19:48  Ганна Коназюк => © 

Теж читала цю "новину"... - було б смішно, якби не було так сумно... Але ж яку фантазію потрібно мати!.. Мені здається, що "автор" цієї побрехеньки сам ржав як кінь, особливо уявляючи, як дурні це "проковтнуть"...
Пані Тетяно, вірш, як завжди, чудовий!!! Як кажуть, в саме "яблучко"! Браво!!!

 17.02.2015 18:22  Ем Скитаній => © 

підтверджую тут слова комбата...у моєму місті майже всі визнають "істину в останній інстанції" ту дурь, що ллється з московитських новин - вона роз"ятрює їхню зненависть до України і доводить до абсурду ставлення до захисників Батьківщини...знаю таких тут, що ненавидять навіть своє українське прізвище...не місто, а дійсно - зомболенд якийсь...

 17.02.2015 17:40  Каранда Галина => © 

для мене брехня була завжди чимось дуже страшним і першою ознакою відсутності совісті. дивує схильність людей вірити саме наглій брехні. значить, самі винні... тільки не знаю, хто більше - хто бреше, чи хто вірить.
За Вашими віршами можна буде вивчати історію - завжди актуально...