Чудово, пані Тетяно! Такі особи, не просто на гнів заслуговують, таких настигне незворотня кара. Жалюгідна і ница людина. І жаль, що їх біьшає. Справедливі слова!
Зомбирование русских в России и украинцев на востоке Украины позволяет Путину прятать свои копыта дьявола, их следов не видят эти зомби. Жертв от лжеинформации намного больше, чем от пуль и снарядов. Спасибо за стихотворение, его бы листовкой да на каждый столб, на двери каждого подъезда в России. С уважением.
подібних "сценаріїв" надивився тут, в Алчевську...- у них все це так щиро ллється з глотки - і лють, і зненависть, і прокляття, і ентузіазм у вірі "побудови справедливої, соціально-правової" лугандонії( новоросії ) і тому подібна маячня...і мешканці покірно клюють на цю наживку німою рибою усихаючого ставку...- сумно, огидно і боляче було на усе те дивитися, бо здурена сіра маса не сприймає і не ХОЧЕ сприймати голосу здорового глузду...
Є такий жанр документалістики, коли на фоні розповіді про реальні події на екрані розвивається постановочний сюжет з участю акторів, який є фактично сам по собі вигаданим сценаристом. Зараз це дуже популярно, допомагає глядачу краще зрозуміти про що йдеться через співпереживання ігровим персонажам (найчастіше не професійним акторам). Це чистої води маніпуляція свідомістю. Саме так створюються сучасні новини на рос. тв, де на фоні "доведеного" факту звірств нацистів народжуються постановки типу "розпятий мальчік".
До акторів у мене питань нема. У нас "соотєчєствєнніков" країни-агресора не злічити. У мене купа питань до режисерів... Тому що це чистої води пропаганда, а не НОВИНИ.