06.09.2017 14:39
лише 18+
170
    
  3 | 3  
 © Серго Сокольник

Непоборне. Маленька поема

Непоборне. Маленька поема

Роздуває майданом минулого тлін...

Скільки часу чекати ще маємо, блін, 

Дощ очищення?.. Чи він проллється колись

На піарореклами скопичений слиз?..

.....................................................

Нам, поетко, окремо це пить до кінця...

Ми по вінця у "темі"....то вип"єм винця, 

І подумаєм краще про згаяний час...

Я, хай буду ледащо, "зірвуся" нараз

Із тобою в ночей кіптяву смоляну, 

Де за станом речей я тебе роздягну

І кохатиму так, що заухає сич...

Ти не проти? То як? Поринаєм у ніч?

...і розцвітить пітьму світляків однострій

(це дорогою плинуть нічні ліхтарі

Вздовж шосе, що за місто на місце подій

Нас несе у машині...) Надія надій

Позабути на час про огиду війни, 

Що чужий папуас* нам підкинув у сни, 

Без якої у когось "мозгі набєкрєнь"...

...слухай голос нічних потаємних пісень, 

Що співатиме птаха таємна тобі...

-трохи остраху-стрАху в собі, далебі, 

Ти відчуєш, немов би жагучий прилив...

...як пульсує тік крові, коли я скінчив, 

Ця богині Кохання людська данина!...

Ти оголена вся... І поголена... На-

солодившись тобою п"яніє душа...

Час побути рабою... -Послухай вірша, 

Що писав!.. -"Я втомилася, сплю, відчепись"?!)))

-Він не "квітометАфорячий", не боїсь))))))))))

В нім і трактор Тичини не диркає, ні))))))))

Еротичний... У ньому, немов у вогні, 

У горнилі, що плавить залізо з руди, 

Той шалений порив, що привів нас сюди

Пити вранішні роси осінніх лісів, 

Щоб ходили ми босі стежками дідів, 

Пізнавали арійську свою давнину

В шалі пристрасті... Скоро іти на війну, 

Бо, дивись, неозоро кривавіє Схід, 

І зриваються зорі в останній політ, 

І можливо, ця ніч подарована нам

Наостанок... І ранок... Налиймо вина, 

Того, з присмаком крові, що в землю пішла, 

Об"єднаєм любові підвладні тіла, 

ВідтворИмо її, мов жертовний обряд.

Хай тепер наші рими жагою горять

Непогасно свої надбання боронить...

.......................................................

Що загадано, маємо вчасно здійснить.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.09.2017 07:00  Георгій Грищенко => © 

Гарно..

 07.09.2017 10:29  Тетяна Чорновіл => © 

Красиво.
Поєднання еротики і згадки про війну рве серце.
Тут щось особисте, мені здається.
Нехай щастить.

 07.09.2017 00:54  Борис Костинський => © 

Ну, цей вірш сприйметься тільки молодіжною аудиторією, Серго. {#}

На всіх українських літсайтах домінують люди передпенсійного та пенсійного віку, то ж боюся, що цей сучасний стиль та стилістику можуть пустити в однозначний ігнор... А можуть навіть і галас здійняти...

{#}