Поет від бога
з рубрики / циклу «Присвячення»
Класичний стиль, проста розмовна мова,
слова знайомі навіть дітлахам,
в літературнім світі – невідома,
ще й досі оминає Instagram…
Не майорять у віршах архаїзми,
неологізми, схожі на бедлам -
нехай вражають інші модернізмом,
у неї - власний поетичний храм…
Але сьогодні знову на світанні
вже вкотре у полоні його слів –
таке відверте й болісне зізнання,
пахучий фіміам, церковний спів…
Залюблений у світ, немов дитина,
він бачить те, що сховане від нас,
і добре знає, що в житті первинне -
це віра в Бога, як дороговказ…
У нього дійсно особливі очі,
він має пензлі й фарби у душі,
щоденно вичурні слова й пророчі
малюють дивовижні вітражі…
Реальний світ, немов чарівна казка,
у всьому завжди бачить головне,
цікавий зміст, від вступу й до розв’язки,
нас, читачів, чіпляє за живе…
Дай Боже сил, фізичних і духовних,
натхнення і наснаги на роки,
нехай слова, немов роса ранкова,
перлинами складаються в рядки…
#Ольга_Шнуренко
м. Київ,