В МЕЛОДІЮ ЗАКОХАНИЙ ПОЕТ…
Слова, текст пісні «В МЕЛОДІЮ ЗАКОХАНИЙ ПОЕТ…» Бойчук Роман
І.
В мелодію закоханий поет…
Він неодмінно їй слова напише
І стане текстом вірш і не залишить
Байдужим вже нікого їх дует.
П Р И С П І В:
Поезія на музиці в піснях
Торкає серця струн, чарує душу.
У нотах неповторність, у словах –
Гармонія прекрасніша за тишу.
ІІ.
ЇЇ такий граційний нотний стан..,
А сукня вся у нотах-самоцвітах…
Нечувана раніш ніким у світі,
Не приміряли жодні ще вуста…
П Р И С П І В:
Поезія на музиці в піснях
Торкає серця струн, чарує душу.
У нотах неповторність, у словах –
Гармонія прекрасніша за тишу.
ІІІ.
В єдиному тандемі зі сплетінь
Лунає пісня сповнена кохання,
Взаємністю якщо лиш на зізнання,
Впаде на вірш поета її тінь.
П Р И С П І В:
Поезія на музиці в піснях
Торкає серця струн, чарує душу.
У нотах неповторність, у словах –
Гармонія прекрасніша за тишу.