Поетична збірка
з рубрики / циклу «ПРИСВЯТИ»
Читала збірочку Поета…
Пішов зі світу він давно,
Та давніх мрій його планета
З минувшин блимала в вікно.
На тій планеті зорі стиглі
У пелену збирала ніч,
В гірку розлуку сльози бігли,
Зіткнувшись з горем віч-на-віч…
Рожеві коні крізь тумани
У безвість мчали навпрошки,
Від слав улесливих гетьмани
Застерігали крізь віки…
Лякала вічністю хвилина,
Здимівши сумом димаря…
Слова місились наче глина
В руках умілих гончаря.
Обставин плетиво трагічне
Попереджало знов і знов!
Та пульсувало серце вічне,
В рядки сплітаючи любов…