Магія поетичних слів
з рубрики / циклу «ПРИСВЯТИ»
Я зовсім не така, як ті,
Бо інша я, та й ті геть інші...
Чи гірша я? Чи ті все ж гірші?
Кінець покаже у житті.
Цей теж був не таким, як той,
Ніс в жмені самоту зі свята,
А той всіх веселив завзято:
Об землю лихом - душу гой!
І всіх, таких чи не таких,
Потік у прірву часу зносить,
Чи хто співає, чи голосить -
В літах загубляться стрімких.
А ВІН неначе був як всі,
Та слів скарби мав неозорі!
Між них пірнав, як в вільнім морі,
І дивувався їх красі.
Це ВІН, окремий від ВОНИ,
В рядки заплів слова пророчі...
Між слів ЙОГО щасливі очі
Як зорі, сяють з давнини.