Дорога щуриться… Молитви, чи поеми
Святошну шир уже до неба не знесуть
Світами блуду… Все заграття між богеми
Ще очі вибере, що віру в фальш не ймуть.
Що є не так? Як не хотілося, щоб губи,
Вже й так повитріскані на восьми вітрах,
Зводило в щем від пійла з брудної посуди,
В якій слів істина скипає в злість і страх.
Подай же, Господи, недужим, недолугим
Талан розтраченим від сліз навкіл думкам
Зібрати силу з пожиттєвої кольчуги
І дати відсіч строю капосним рокам!