12.11.2011 21:16
-
362
    
  4 | 4  
 © Андрій Гагін

Молитва поета

з рубрики / циклу «Струни душі і думок»

Дай мені радість, візьми оцей смуток, 

Ніжність, в дарунок, живих незабудок. 

Дай мені віри, натхнення і сили -  

Світлим промінням, мов сонце, світили. 


Дай мені волю, в думках, над ланами 

Вічно іти, в далину, все степами. 

Дай лиш усім, те чарівне кресало, 

Щоб у душі твоє серце палало. 


Дай мені Боже думки оживити 

Щоб як рослини весняного жита. 

Вгору до сонця, до світла зростали  

Щоб як лебідка, леліли по ставу. 


Боже, прости, як надію втрачаю 

Тону в безмежності рідного краю. 

Дякую Боже, що серце я маю  

Ніжним вогнем, що живе і палає. 


Дай усім Боже, блаженної миті, 

Щоб в Україні в добробуті жити. 

Дай усім Боже лиш щастя земного 

Квіти добра, щоб встеляли дорогу. 



листопад, 2011

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.12.2011 02:25  Каранда Галина => © 

{#}Щастя й натхнення в Новому році!

 28.11.2011 19:53  Каранда Галина 

увага! увага! оголошується конкурс вірша, який стане Гімном Порталу! вибирають хай редактори! пишіть до 25 грудня! всім, хто любить цей Портал!

 13.11.2011 15:56  © ... 

Дякую Всім за коментарі та розуміння! Приємно!

 13.11.2011 15:14  Оля Стасюк 

Глибоко.

 13.11.2011 08:52  Тетяна Чорновіл => © 

Теж дуже-дуже хочу таке кресало... Вірш щирий і хороший, Андрію!

 12.11.2011 22:14  Тарас Іванів 

Це від душі... Відчувається.

 12.11.2011 21:19  Каранда Галина => © 

це не тільки поета...просто людини...