Кому ті люди треба? А от собаки - друзі верхів! Кажуть, який твій друг, такий і ти. Напрошується цікава аналогія...
13.12.2011 21:40 Оля Стасюк => Тарас Іванів
Хіба? Чи ж не половина сучасних протестувальників на вулицях "червонопрапорних" молодші за 30???????? Чи то наївні(повірили, як наш народ колись), чи що?????? Правду кажуть, багато хто з "сучасних комуняків" хочуть такої влади, бо пригріли собі кубельце за неї, пили кров з народу і їм було добре доносчиками і т. д... Комуняки, як Ви висловились, ще не пропали....
13.12.2011 21:32 Каранда Галина => Максим Антонюк
а тобі ближче Куатьє чи Екзюпері?
13.12.2011 21:29 Максим Антонюк
Заставляє замислитись. Особливо сподобався остнній стовбчик.
Ахметову по кишені приручити всіх песиків України! :))))))))) Але заведе одного!!! А притулків путніх для бродячих тварин так і нема! Дешевше відстріляти перед усім народом і перед дітьми!!!
а чого! ми покажемо людям, що він про владу пише, - і весь народ за Івініва!))))))
13.12.2011 19:47 Тарас Іванів
Я був директором величезної корпорації... Прибиральниця не могла мати менше, ніж я в десять раз!!! Плинності кадрів не було взагалі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо знаєте, за кого йти голосувати, то підкажіть! Бо мені щось і йти туди розхотілося! НЕ бачу реально, хто б допоміг людям після того, як до корита дорветься!
Я на них ніяк не дивлюсь! І вони на мене ніяк! Я для них - ніхто!!! (((((((((((((((( Приручена за 800грн! Ця тема, виходить зачіпає різні верстви!
13.12.2011 19:37 Каранда Галина => Тарас Іванів
та не дивимось ми на неї так! ніяк не дивимось! виживаємо, хто як може, і все. Влада апріорі не може бути хороша. хороші можуть бути тільки люди. іноді.
ми тут про любов з Тетяною, про блудливих чоловіків, а вам комуняки знову мерещаться! погано ж вони Вас приручили! а ще невідомо, чи потрапили б ви на сцену в епоху дикого капіталізму. І чи потрапила б я на базар, залишся б Союз. перекосів було занадто багато, згодна. а зараз немає? від кого ми незалежні?! тільки не здумайте ображатись. ви перші почали. просто гострий кут. )))))))))
я більше приручаюсь, ніж приручаю, тому це не до мене питання. Відношусь до тих, хто від добра добра не шукає, тому залишаюся вірною старим прив"язаностям. Але ж сказала, що нав"язливих не люблю, і сама дуже боюся здатися нав"язливою, хоч іноді й помічаю це в собі. Це не лише кохання стосується.
Отож то й воно, що різні можуть бути відповіді! Куантьє у чомусь прав. Та все одно, чи захочете бути на місці того, до кого вже лиш "відповідальність", та й та...
Буває часто, той, кого приручають, такий жаданий спочатку (як і пухнаста тваринка). Лише з часом набридає і стає "прирученим", але вже нічого не може зробити, бо прикипів усім серцем.... Це я в тому ракурсі вже розгдядаю будь-які відносини.
а це, з людьми, - це ж не реклама, а фото?...мова ж не стільки про собак, як про нас. Хтозна. теоретично, приручає ж сильніший. і якщо приручає свідомо, то й відповідальність має нести свідомо, як сильніший. Навіть якщо забавка й набридла, й кохання вже немає, - саме він має мудро поступати, постаравшись не завдавати зайвого болю. тут важко сказати однозначно. й брехати погано, й відторгнути - теж погано. але є ще й такі нав"язливі собачки, що самі якось так натхненно "приручаються", що й не відкараскаєшся, а потім наче вже й совість наказує за них відповідати, а нехочеться ж... Так що повністю заперечити Куатьє не можу. Але Екзюпері імпонує дужче.
13.12.2011 18:25 Тетяна Белімова
То тут подвійне дно? Я не помітила, даруйте. Буває і таке. Але тоді, мабуть, слід замислитися, чи тим даруєш любов? Як написано, не мечи бісеру своєї душі свиням під ратиці.
Я б теж так сказала! Та прочитавши інші думки, задумалась. Може й я з отих "приручених", яких хтось ніяк не може здихатись? (((((((((( Вірш не про мої почуття. Він висвітлює альтернативну думку в надії на опроверження! (((((((((((((
13.12.2011 17:51 Тетяна Белімова
Ще одне з жорстоких облич людського егоїзму. Дякую!