минулого року я скористалася службовим становищем і втулила нашим вихователькам до сценарію цей вірш. приїжджали німці-спонсори, і наша 5-6 річна дітлашня у вишиванках файно все прощебетала))) сумніваюся, що німці, які лиш трохи знають російську, зрозуміли що небуть, але я була довольна, як слон:)
а хто в нас із школи? Чат, а ще хто? у мене одногрупниця в інституті перепідготовки вчителів в Полтаві. Після свят зв"яжуся з нею. шкода буде, як просто піде в архів...
а це дійсно гарно. і ідея, і віршик. просто, з добром і таки несе діткам відчуття приналежності до держави. І це легко вивчити хором навіть в дитсадку, використовувати як речівочку для гуртування. Методисти на Портал заходять?)) ідея варта уваги.
30.12.2011 16:04 Тетяна Белімова
Вітаємо щирого патріота пана Щасливого із гарним віршем!
Файне відео. От би на мій вірш зняти відеоролик. Щось типу "розмова з дитиною".
30.12.2011 13:46 Сашко Новік
Класно, і оригінал і цей вірш
30.12.2011 13:44 Суворий
30.12.2011 13:43 Сашко Новік
Цікаво. Нещодавно Ляписи забисали альбом із піснею " Не быть скотом" на вірш білоруської поетеси, теж написаного на поч 20ст. здається. Задум такий само, 8 питань і 8 відповідей.
30.12.2011 13:38 Суворий => Тетяна Чорновіл
Недоліки функціоналу, зноски не відображаються при "живому перегляді"... Значить будемо міняти...
На мою думку, цей вірш повинен бути як не в Букварику, то в Читанці!!! Дуже гарно і патріотично! Польської не знаю, та прочитати, зрозумівши, неважко! В мене донька - польський філолог! :)))