17.12.2009 11:35
-
4453
    
  4 | 12  
 © Серьога

Грудень

вірш про грудень

Холодно… 

Маленькі кришталики снігу 

Блищать у ліхтарному світлі. 

Гарно… 

Зима остаточно вступила 

В законні свої володіння.  

Біло… 

Навкруг біла чиста перина 

Вздовж стежки ростуть кучугури. 

Тихо… 

В домівки, в тепло поспішають 

Блукаючі змерзлі фігури. 

Вітер… 

Кида заметілі в обличчя. 

Панує на вулиці студінь. 

Зимно… 

Поволі, ліниво і кволо 

Нарешті прокинувся грудень



Івано-Франківськ, 16 грудня 2009р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.12.2015 11:49  Софія рей => © 

Чому такий ВЕЛИКИЙ

 19.12.2009 16:36  Ярослав Молінський 

Гарний вірш... Грудень дійшно прокинувся, і як завжди для нашого народу - раптово і несподівано:)

 17.12.2009 12:02  Микола Щасливий 

Вірш дуже гарний, але, нажаль, в конкурсі "Вірш про грудень" розглядатися не буде. Один з головних критеріїв наших конкурсів, це унікальність, а він не дотриманий. Твір водночас був опублікований на кількох сайтах.
Хочу попередити інших дописувачів, що унікальний твір, це твір, який ніде до цього не друкувався. Автори можуть розміщати свої конкурсні тексти на інших сайтах лише після оголошення результатів. На момент вибору переможця твори всі перевіряються на їх наявність в інших джерелах, тому твори твори з копіями не розглядаються ніколи.
Причини зрозумілі, щоб ми не тратили час розбиратися чи в інших джерелах копія саме того ж автора чи іншого.
Тому уважно читаємо конкурсні публікації та дотримуємось правил. Ми вже не раз наголошували на унікальності.
В даному випадку автору треба писати новий вірш, якщо він хоче прийняти участь у грудневому змаганні. Навіть при видаленні копій вірш всерівно буде вважатися неунікальним.