В мені помирає поет...
Чи художник, чи хімік,
Чи.. чи то може атлет?
Чи то пак інженер-науковець
Чи сантехнік
Або простий промисловець?
Чи новий в мені Шиллер
Чи старий Леон-кілер
Чи проклятий Верлен
Чи крутий шоумен
Чи святий то Павло
Чи то зрадник Петро
Все одно. В мені помирає поет.
То кого ж рятувати?
За що хапати?
Кого чекати?
Що віддавати мені?