26.03.2014 14:44
для всіх
208
    
  5 | 5  
 © Олена Вишневська

В тобі... поет

В тобі... поет

В тобі…

В одному тобі стільки різних значИмих теорій,

Що іноді рвуться в розбитому просторі днів

Нейлонові струни від складності їх траєкторій,

Зриваючись  з вуст твоїх перлами в рими віршів.


Із літер звичайних знайомого всім алфавіту,

Ти вдало, в логічному синтезі сплівши слова,

Мереживом вільних думок, наче сильним магнітом,

Складаєш катрени – і музика лине жива!


Абстракцій, сюжетних картин і метафор по вінця –

Хімічних реакцій між ними ти знаєш секрет.

І космос безмежний ховається в чорних зіницях.

Це все у одному тобі, божевільний поет!



25 березня 2014 р

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.03.2014 20:03  Світлана Рачинська => © 

{#} БРАВО, ПОЕТЕ))))

Люблю таке запаморочливе божевілля!!!

 26.03.2014 18:39  оксамит => © 

Оленко просто просто просто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))), дуже гарно.

 26.03.2014 14:36  Тетяна Белімова => © 

Оленко! Ось і твоя черга прийшла поговорити про мистецтво! Розкрити секрети поетичної творчості!
"Мереживом вільних думок, наче сильним магнітом,
Складаєш катрени – і музика лине жива!" - це вже готовий поетичний фразеологізм!

 26.03.2014 14:32  Ганна Коназюк 

Без зайвих слів... Просто чудово!!!